Voordelen van het gebruik van analoge kaas voor jouw horeca

Voordelen van het gebruik van analoge kaas voor jouw horeca

Analoge kaas, een type kaas die vaak wordt gebruikt op diverse manieren. Analoge kaas is namelijk kaas dat in elkaar is gezet door middel van plantaardige vetten, eiwitten en smaakstoffen. Kaas wordt bijna overal wel voor gebruikt in de horeca. Denk bijvoorbeeld aan pizza’s, burgers en pasta’s. Het is daarom prettig om kaas te hebben dat goed te betalen is. Gewone kaas kent namelijk veel schommelingen op de markt en daarom is de keuze voor analoge kaas snel gemaakt. Hieronder lees je precies wat de voordelen ervan zijn.

Kostenefficiënt

Om te beginnen is het efficiënt voor je portemonnee om gebruik te maken van analoge kaas. Dit is namelijk goedkoper dan echte kaas, de prijs is veel stabieler en daardoor maakt het ook voorspelbaar. Zeker met een bedrijf in de horeca is het prettig om te weten waar je aan toe bent. Daarom is het goed om te kijken of processed cheese voor jou een oplossing kan zijn. Op die manier zijn de kosten een stuk beter gedekt en kun je zonder problemen aan de slag gaan.

Perfecte smelt- en bak-eigenschappen

Het is niet alleen een goede keuze om te kiezen voor analoge kaas om de prijskaart die eraan vasthangt, het is namelijk ook goed voor het gerecht zelf. Het is namelijk prettig om kaas te hebben die je goed kunt bakken en kunt smelten. Zeker in de horeca is dit echt heel erg belangrijk. Analoge kaas heeft eigenschappen waardoor het snel en gelijkmatig kan smelten, ook heb je tijdens het bakken geen moeite met verbranding of uitdroging. Op die manier kun je dus gerust gebruik gaan maken van analoge kaas. Het is ideaal voor ovengerechten, pizza’s en ook een tosti kan je voorzien van analoge kaas. Mocht je nou analoge kaas willen aanschaffen? Neem dan gerust een kijkje op St-paul.com.

Langere houdbaarheid

In de keuken van je horeca-onderneming, is het ook prettig als je werkt met producten die wat langer houdbaar zijn. Het is namelijk niet fijn als je snel bederf hebt in de keuken. Dat is niet hygiënisch, het is niet prettig en het is niet iets wat je als onderneming moet willen. Door middel van analoge kaas heb je dit ook minder snel. Analoge kaas bederft namelijk minder snel, waardoor je ook minder gaat verspillen. Ook is analoge kaas geschikt voor grootgebruik. Je kunt gemakkelijk een grote zak analoge kaas inkopen en voor je het weet is die weer op. Kijk dus snel hoe je analoge kaas in kunt zetten binnen jouw horecabedrijf en ga aan de slag.

Reacties

Nog geen reacties. Waarom begin je de discussie niet?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *